Audi Q2 bérlése

E nagyvárosi SUV-modell erőteljes formavilágával, sokrétű infotainment-kínálatával és dinamikus futómű-technikájával bizonyul meggyőzőnek, miközben olyan különlegességei, mint a progresszív kormányzás és az Adaptív menetasszisztens színvonalas kényelemről és a vezetés élvezetes élményéről gondoskodnak - s nem csupán a városban.

Béreljen új Audi Q2-t kedvező áron:
1-3 hónap: 300.000 Ft+áfa / hónap
3-6 hónap: 285.900 Ft+áfa / hónap
6+ hónap: 272.900 Ft/hó + áfa

Dinamikus formavilág és a vezetés kiemelkedő élménye

 • SUV-modell sarkokkal és élekkel

  Feltűnően erős karakter - első és hátsó lökhárítójának új dizájnja és a dinamikus, egyéni vonalvezetés erőteljes megjelenést biztosít az új Audi Q2 számára, miközben advanced és S line felszereltségi szintjei, illetve új könnyűfém keréktárcsái és külső színei révén minden egyes példányát egészen egyéni külső jellemezheti.

 • Fedezzen fel új kapcsolatokat – nap mint nap

  Az Audi virtual cockpit formájában innovatív, teljes egészében digitális műszeregység áll rendelkezésre az információk rugalmas és igény szerinti megjelenítéséhez. 12,3 col átlójú kijelzőfelülete nagyfelbontású, s a vezető igényeinek megfelelően a sebesség, a motor fordulatszáma, a térkép, az Audi connect szolgáltatások, a rádió- és médiainformációk, illetve még sok minden más is lehívható rá.

 • Indulásra kész

  Erőteljes hajtásrendszerének és innovatív technikáinak köszönhetően az új Audi Q2 a vezetés nagyszerű élményével szolgál. Az alapfelszereltségéhez tartozó progresszív kormányzás a bekormányzási szög szerint változó áttétele, valamint a sebességtől függő rásegítése révén meggyőző menettulajdonságokról gondoskodik, az adaptív lengéscsillapítókkal szerelt felfüggesztések pedig a csillapítás elektronikus szabályzásával alkalmazkodhatnak a különböző menethelyzetekhez.

Galéria

Mit tartalmaz a bérleti díj?

 • KGFB és CASCO (önrész 10%, 150.000,- Ft)
 • Gépjármű- és cégautó adó
 • Normál használatból eredő meghibásodások javítási költsége
 • Szezonnak megfelelő gumiabroncs
 • Belföldi 24H assistance szolgáltatás
 • Országos autópálya matrica
 • Üzemanyag szabályzat: Tele tank - Tele tank

Megjegyzések

* A weboldalon feltüntetett árak nettó árak, nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t, nem minősülnek ajánlattételenek, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot személyre szabott ajánlatért. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes. Az autók felszereltsége a fent említettektől eltérő lehet. A bérlet letétköteles. A kép csak illusztráció.

Felkeltettük az érdeklődését?

A Next Car Rental szolgáltatásaival egyszerűen, olcsón, rejtett költségek nélkül bérelhet!