Csatlakozzon egy hálózathoz!

Ford Kuga bérlése

Már havi 278.499 Ft-tól*

Az új Ford Kuga az elegáns stílust és figyelemreméltó teherbírást ötvözi a hatékony plug-in hybrid hajtással. Az új, formás külső dizájnja, az eddiginél is tágasabb kabinja és prémium szolgáltatásai kellemes utazást ígérnek. A Kuga a Ford legkelendőbb SUV-ja Európában és – a Fiesta és a Focus után – a régió harmadik legnagyobb darabszámban eladott Ford-modellje.

Bérelje ki a Ford Kuga modellt kedvező áron:
1-3 hónap: 307.000 Ft+áfa / hónap
3+ hónap: 292.390 Ft+áfa / hónap
6+ hónap: 278.499 Ft+áfa / hónap

Havi 278.499 Ft-tól*

Bemutatkozik a Ford Kuga

Kívül kifinomult, belül tágas

 • Csúcsforgalomban is kényelmes

  Az intelligens Adaptív sebességtartó automatika segítségével folyamatosan a kívánt sebességgel autózhat. Ha a beépített radar egy lassabban haladó járművet érzékel Ön előtt, a rendszer a biztonságos követési távolságot tartva lelassítja az autóját. Amint szabaddá válik az út, az automatika ismét a beállított sebességre gyorsítja járművét. Mindez az útburkolati vonalak véletlenszerű átlépését megelőző Sávtartó rendszerrel együtt a hosszú utakat még biztonságosabbá és még élvezetesebbé teszi.

 • A gyalogosokat is védő rendszer

  A Gyalogosfelismerő rendszerrel együttműködő Ütközésmegelőző rendszer kamerákkal folyamatosan pásztázza a jármű előtti útszakaszt. Ha a rendszer úgy ítéli, hogy fennáll a kockázata egy járművel, gyalogossal vagy kerékpárossal történő ütközésnek, akkor figyelmezteti a vezetőt. Ha a vezető nem reagál a jelzésekre, a rendszer automatikusan működésbe hozza a fékeket. Az új technológia segítségével csökkenthető a frontális ütközések száma, vagy az esetlegesen bekövetkező balesetek súlyossága.

 • Kapcsolódjon az egész világhoz

  A vadonatúj Kuga most már beépített FordPass Connect modemmel is elérhető, melynek különleges szolgáltatásai és funkciói minden eddiginél élvezetesebbé teszik az utazásait. Küldje el úti célját mobiltelefonjáról közvetlenül az autó navigációs rendszerébe, és szükség esetén módosítsa útvonalát a folyamatosan frissülő, valós idejű forgalmi információk alapján. A mobiltelefonjára telepített alkalmazás segítségével mostantól távolról is felügyelheti autóját. Ha a Kuga Plug-in Hybrid változatát választja, telefonján is ellenőrizheti az akkumulátorok töltöttségi szintjét, értesítéseket kaphat és áttekintheti a töltési beállításokat is.

 • Rugalmasan variálható hátsó ülések

  A dinamikus életstílusra tervezett új Ford Kuga variálható belső tere bármilyen utazáshoz könnyen alkalmazkodik. Az átgondolt térhasználatnak köszönhetően hátul hatalmas, mintegy 612 literes csomagtér áll a rendelkezésére. Nagyobb utazásra készül és több hely kell a csomagoknak? Vagy inkább extra lábteret igényelnek az utasai? A Kuga mindkettőre felkészült, hiszen rugalmasan beállítható hátsó ülések igény szerint előre vagy hátra mozgathatók. Ha az üléseket teljesen előre csúsztatja, akár 67 literrel nagyobb csomagtérrel gazdálkodhat, így jóformán bármit elhelyezhet a csomagtartóban, amire csak szüksége lesz.

A modell tartalmazza

 • Fokozatmentes automata váltó
 • 225 LE benzinmotor
 • Fűthető kormánykerék és szélvédő
 • Sávelhagyást korrigáló rendszer
 • Első és hátsó parkoló radar
 • Panorámatető

Galéria

Mit tartalmaz a bérleti díj?

 • KGFB és CASCO (önrész: 10%, 100.000.- Ft)
 • Gépjármű- és cégautó adó
 • Normál használatból eredő meghibásodások javítási költsége, szezonnak megfelelő gumiabroncs
 • Belföldi 24H assistance szolgáltatás
 • Országos autópálya matrica

Megjegyzések

* A weboldalon feltüntetett árak nettó árak, nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t, nem minősülnek ajánlattételenek, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot személyre szabott ajánlatért. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes. Az autók felszereltsége a fent említettektől eltérő lehet. A bérlet letétköteles. A kép csak illusztráció.

Felkeltettük az érdeklődését?

A Next Car Rental szolgáltatásaival egyszerűen, olcsón, rejtett költségek nélkül bérelhet!