Magánszemélyként hogyan bérelhetek autót?

Személyautót mindenki bérelhet, aki már elmúlt 19 éves és legalább 1 éves érvényes vezetői engedéllyel, érvényes személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel is rendelkezik. Ezen felül autót bérelhet az a magánszemély, aki a megfelelő a letéti összeggel rendelkezik a bérlés kezdetekor.

Milyen fizetési módokra van lehetőség?

Bérlését banki előre utalással fizetheti. Készpénzes fizetésre nincs lehetőség.

Minden esetben azt a gépjárművet kapom, mint amelyet lefoglaltam?

A lefoglaláskor igényei szerint Ön egy gépjármű kategóriát foglal, a gépjármű pontos típusát, színét előre nem tudjuk garantálni, ez minden esetben rendelkezésre állás függvénye. Megértését köszönjük!

Milyen szolgáltatásokat és költségeket tartalmaz a gépjármű bérleti díja?

A bérlet tartalmazza: CDW (150.000 Ft önrész); Lopásbiztosítás (800.000 Ft önrész); Gépjárműadó és cégautóadó; szezonnak megfelelő gumiabroncs, assistance szolgáltatás, Országos autópálya matrica, 3.000 km/hónap vagy 150 km/nap futás.

Lehetőség van a foglalási dátum módosítására illetve a foglalás törlésére?

A bérlés díjmentes törtésére a bérlés megkezdése előtt 48 órával lehetséges. A 48 órán belül érkező foglalás törlésének kötbére 15.000 HUF+ Áfa. Amennyiben a foglalás nem kerül törlésre és az ügyfél nem jelentkezik a bérlés kezdetekor, a nem megjelenési kötbér 25.000 HUF+Áfa kerül terhelésre. A bérlés módosításához vegye fel kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal!

A bérautót, milyen telephelyeken tudom átvenni? Lehetőség van egyéb cím megadására?

A bérautót az alábbi címen veheti át: 1205 Budapest, Révay u. 38. Bérléséhez kérheti extra szolgáltatásként az Ön által megadott címre a gépjármű szállítását.